Mottak i USA

20190401 153200 Small

Norway Delivery har opprettet et romslig og isolert forretningsbygg for mottak av varer som skal sendes til Norge. Bygget ligger i Florida. Mottaket samler opp varer du kjøper i hele USA og sender til Norway Delivery.

 


Mottaket i FL, ledes av meget erfarne og pålitelige folk. Disse har lang og bred erfaring med ekport av biler og andre kjøretøy fra USA.

Vedr kjøretøy og interntransport i USA er det bare å tak kontakt med oss så ordner vi det også.

Vi har også folk i USA som samt å være kundens forlengede arm overfor selgerene, gjennomføre selve kjøpet og kontrollere at alle papirer er på plass før bilen sendes i container.

Når en vare ankommer mottaket så blir det normalt registrert inn i Norway Deliverys register, men i disse Koronatider blir desseverre ikke dette oppdater.
Pakkes knyttes da til din allerede opplastede kvittering og klargjort for fortolling. Varen blir deretter lagret i våre hyllereoler godt merket med kundens unike kundenummer. Rett i forkant av opplasting av containeren vil vi gå igjennom kundens varer og kontrollere at kjøpskvittering med $verdi og en god beskrivelse er lastet opp på MIN SIDE. Mangler varen forstatt kvittering har vi ingen verdi å bruke til fortollingen og pakken kan dessverre ikke sendes. Vi flytter da pakken over i annen container. Husk ALLTID å laste opp din kvittering på MIN SIDE med en gang du har handlet ! Faktura på frakt og estimert mva/toll blir sendt ca en uke før container ankommer Norge. Husk at kvitteringer(BILL OF SALE) på kjøretøy alltid må inneholde understellsnummer(VIN)

Bilde containere HLADRESSEN TIL MOTTAKET:

ND “ditt k.nr og navn"
Suite 2018
2910 Kurt St.
Eustis, FL 32726
Phone: 352-251-0016

Ved bestilling/kjøp av varer så er det hensiktsmessig å oppgi telefonnummeret direkte til mottaket, slik at de får beskjed når varen ankommer.

Telefon nummer er (001) 352-251-0016

Om det skulle være ønskelig å ta direkte kontakt med varemottaket så er det bare å ringe, men husk da at det er en tidsforskjell på 6 timer etter oss her i Norge.

 

 container

 

Norway Delivery || Bådstølykkja 18, 2635 Tretten || Tlf.+47 971 80 571 || org.979861362 || Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
feedback
x